Eikä se säästä ketään

Runoilija Kaori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöh.
 

Syksyn ensimmäiset sateet
saapuvat lohduttomina
Vievät sinut
tai teidät
mennessään

Sanot että rakastat
mutta et minua
Liikaa typeriä tekoja ja sanoja

Joskus toivon
että minulla ei olisi niin paljon

[Jälkiviisautta]

Aurinkoa ei näy,
kissa ei kehrää enää

Selite: 
Säätämistä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot