HYMYILE

Runoilija Taruolento_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eläkää lapsoset siinä ihmemaailmassa, missä minä olen paha ja te muut täydellisiä
 

Hymyile niin kuin olisit juuri
kokenut jotain kaunista

Kuin olisit juuri nähnyt
jotain hymyilemisen arvoista
ja olisit ymmärtänyt elämän tarkoituksen

Istu hetki hiljaa hymyillen
vaikka et tahtoisikaan

Tiedän että sinun tekisi mieli huutaa
mutta mieti vielä hetki
ja pistä kasvosi hymyilemään
sitä aitoa hymyä
vaikka tiedät sen olevan kulissia

Selite: 
PLÄÄH. Pitkästä aikaa rustaan ja siltä se myöskin näyttää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän ajatuksen istutan tylsään päivääni...jospa se valaistuisi.

 

Käyttäjän kaikki runot