ALKEELLISTA

Runoilija Taruolento_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eläkää lapsoset siinä ihmemaailmassa, missä minä olen paha ja te muut täydellisiä
 

Onko vaikeaa sanoa kiitos
ja opetella ne alkeellisimmat käytöstavat?
Vaikka en minä paljoa sinulle antanut
tai tahtomiasi tuliaisia löytänyt

Tosi se on
että mitä vanhemmiksi vartutaan
sitä tyhmemmiksi muututaan

Minä olen sanonut kiitos
JOKA IKINEN KERTA
ja hymyillyt
vaikka en olisi pitänyt saamastani
koska ethän sinä voi aina tietää
mitä minä tahdon
Mutta oot tarkoittanut hyvää

Nyt loppu minunkin kiittelyt
koska sait minut itkemään
huonoilla tavoillasi
ja ikuisella ryyppäämiselläsi

Selite: 
Isä, olet sinä paskanokka.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aaaww, suosikkeihin. :p Oma isä tulee mieleen.

...s:

 

Käyttäjän kaikki runot