Valintoja ja risteyksiä

Runoilija Taruolento_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eläkää lapsoset siinä ihmemaailmassa, missä minä olen paha ja te muut täydellisiä
 

Valintoja joita tehdä umpimähkään
niin kuin risteyksiä ilman kylttejä tai liikennevaloja

Valinta johtaa toiseen
ja joskus huomaa tehneensä väärän ratkaisun
niin kuin joskus eksyessään
väärästä risteyksestä kääntyessään
Eikä auta kuin palata alkuun
tai löytää oikopolku seuraavalle reitille
uusien valintojen kautta

Kukaan ei ohjaa suoraan eteenpäin
sitä oikeaa tietä
eikä kukaan auta valinnoissaan kertoen sitä oikeaa

Selite: 
Kukaan ei voi kertoa mikä on oikein ja oma polku on etsittävä. Tullut huomattua nyt hakupapereiden kanssa ja oman pään sekamelskassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta, totta, totta. Tykkään tästä, tämä on ihanaa totuutta elämästä runomuodossa.

 

Käyttäjän kaikki runot