RISTIRIITA

Runoilija Taruolento_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eläkää lapsoset siinä ihmemaailmassa, missä minä olen paha ja te muut täydellisiä
 

Pelko kahleista
vaikka olenkin valmiina
ottamaan ne vastaan

Pyyntö kosketuksesta
vaikka tiedän
sen vievän voimani paeta

Tahto unohtaa
vaikka se raastaa
minun sydämeni

Lähellä
tahdon pysyä

Kauas
haluaisin palata

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sellaista se elämä! ONNITTELUT SYNTYMÄPÄIVÄN JOHDOSTA!

...vau, ensimmäinen säkeistö oli jotenkin jo niin vakuuttava... hieno runo!

Suoraan suosikkeihin!
Mahtava.

Kauniisti kuvailtu...

 

Käyttäjän kaikki runot