TALVEN HETKET

Runoilija Taruolento_

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eläkää lapsoset siinä ihmemaailmassa, missä minä olen paha ja te muut täydellisiä
 

Talvipakkanen puraisee hiukan poskesta
ja nipistelee hiukan varpaista
jopa niiden villasukkien ja lämpimien kenkien läpi

Pidä pipostasi kiinni
sillä nyt mennään lujaa
ettei kukaan saisi tästä hetkestä kiinni

Tunne kuinka tuuli kulkee lävitsesi
saaden sinut tuntemaan itsesi vapaaksi

Haista se pakokaasu
kelkan tuoksu
josta tulee pienen lapsuuden muistot mieleen
kun pääsi pilkille joelle
tai kun sai istua pidellen isästä kiinni

Eihän talvesta pidetä
mutta nuo pienet hetket saavat talven tuntumaan
kesääkin paremmalta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3

nyt tuli ikävä sitä aikaa ku olin
pieni.
..ja ku ei tarttenu huolehtia mistään

 

Käyttäjän kaikki runot