lasketaan neljää seinää

Runoilija luukeiju.

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 4.11.2022 13:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

laske seinät
uudeleen he valitsevat meidät
ja vaikka tahdomme muuttua
sanoma ei saa puuttua

ilman toisia ajatuksia
hetket voisivat olla
hieman mahdollisempia (onnellisempia)
ajatuksia uusimpia
välissä ihmisten
minäkin palelen
vietän aikaa seiniä laskien

tällaisina talvisina (sumuisina kauniimpina)
päivinä tiedämme
saamme pian kohdata
tehtävämme me juoksemme
pitkin sitä tietä
pois muiden tieltä
tahdomme eksyä
maailmasta syynä löytyä
hetkeen eläytyä kenties
takaisin alkuun
päätyä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja upeaa! <3

Tää on hieno, vaikkei mitenkään suuremmin kolahtanut. Kauniit sanat kumminkin(:

tykkään tykkään tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot