syö iljettävä lapsi

Runoilija luukeiju.

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 4.11.2022 13:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

periaatteesta kiiltokuvakuori
ja pienet syntiset!
maalatkaa kauneus kasvoillenne
kirjoittakaa kannanottoja
vegetarismista
ja siitä
mikä on murha
teko täysin turha

tuhkasta syntyäksemme
uudelleen
tapa tappaa
ratkaistaksemme ongelmia ottakaa
kantaa mailman
tilaan kuinka tähän
jouduimme paikallemme seisomaan
ylikansallista paskaa kuulemaan
ja sitä tukemaan

itsensä näännyttäneet
nuoret nätit neiditi
sidottakoon MC DONALD'SIE
pöytien ääreen
katsomaan kuinka
saa satuttaa
näky kuvottaa
ja kuinka kehitysmaiden
lapsilla ei ole ruokaa
ei ole mahdollisuuksia avata
suitaan sanotaan
että uskotaan jumalaan
silmät suljetaan auronkoon
katsotaan itseämme
silmiin

syö kuvottava lapsi
syö olosi paremmaksi
anna muiden tuntea
ja syö
syö itsesi olevaksi

näettekö minut nyt?

Selite: 
---
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot