siivet saat

Runoilija luukeiju.

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 4.11.2022 13:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

satunnainen käsivarsi
suusi edessä
ohi nukuttu päivä
ettet näkisi
sitä mikä saa sinut oksentamaan

mikä vauhdittaa hetkeä
tahtoisitko
ajan kulkevan nopeampaa
olisitko valmis näkemään lopputuloksen
kirjoita esitelmä ruumiisi arkkitehdista
anna sen olla sinä itse

tahmeita sanoja selkäsi takana
ei et usko
ei et tahdo
siivet saat
luihin luotat
katkeruus pistelee
antaa sen kirvellä silmissä

enkö taas ymmärrä sanaakaan
turvaudun uneen en välipalaan
tähän luotan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot