herra vapauttaja

Runoilija luukeiju.

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 4.11.2022 13:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hiekkaa juon
ja eteenne totuuden tuon :
en minä välitä en
minä pelkää(n)

tähän hetkeen en eksy
en pakoilleni jää
en sumuiseen päivään
ihmettelemään
tahdo hetkeä jatkuvaa
joka ei välitä itseään lopettaa
tässä tunnissa :
tässä ajassa:
sumuinen maailma

maailmamme metron ovien välissä
väsyneenä ikkunassa
silmänsä sulkee :
en katso sinua
et voi satuttaa minua :
olet tullut minulle vieraaksi

ruosteiset naulat :
ja sinähän naurat

olet tullut minulle vieraaksi
olet hetken vienyt vielä
vähän kauemmaksi
olet mahdollisen kääntänyt
mahdottomaksi
sinä kutsut itseäsi
herra vapauttajaksi

hiekkaa suussa
silmissä kiviä
kerromme toisillemme totuuksia :
rakastan sinua
uskoitko itsekään
edes menneinä päivinä
kuin taivas oli vielä sininen

viekää pois harmaat lapset
silmänsä peittäkää
maailmalta kieltäkää
(niin kuin itselle)
käyttäkää ehkäisynä itsemurhaa !
olemattomuudestaan saa kummasti turvaa

tahdon käyttää sinua hyväksi
sinä teet minut pyhäksi
rakastellaan tässä kuolleiden keskellä
niin kuin ne Tyypit
jotka eivät tunne mitään

tavoitteista tavoite on tavoiteltavin

Selite: 
katsomme pimeyttä silmiin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot