hiuslakka

Runoilija luukeiju.

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 4.11.2022 13:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hiuslakkaa kylkiluihin
pysäytä ne paikoilleen
niin kuin aika
ja aika
vielä se loppuu
pian se loppuu

ystäviä tässä et ehdi
nähdä
auton ikkunasta maisema vilistää ohi
kuka kuskin paikan otti
luotatko jalanjälkiisi
etsiessäsi tietä takaisin

nuolen kyyneleesi
ja makea hengitykseni saa kasvosi
tahmeiksi
niihin tarttuvat ilkeät sanat katseet
sinä uskot
kaikkeen

heilut
monellakin tapaa
suuntaan ja toiseen
alastomuus korostaa tyyneyttäsi
verestävät silmät
päättäväisyyttäni

kaiken voit lukea kansien välistä
kirjan sivuilla
tanssivat sanat
anova katseesi ei
minua pelota ei
kuolleet puutkaan saa taivasta itkemään

tahdon tuntea sinun
kätesi vartalollani
silittämässä poskeani
kyyneleitäni kuivaten
en itke surusta en kivusta
välitä
tunnen hetken merkitsevän
en alistu kenenkään jalkoihin
tallottavaksi en tahdo

sinä huomiseen uskot
minä tähän hetkeen komastun
yhteiskuntaa et kaikesta voi
enää
syyttää
arat sormenpäät pistekirjoituksella
tahtovat ymmärtää
mikä sinua vaivaa

rakasta väärin
et ole minua parempi olen
parempi sinua
varmasti
näemme peilistä toisemme
olet minä
minä olen sinä

olet osa minua
toinen puoli
samassa hetkessä ymmärrämme
yhteys ei ole se mitä
etsimme
vastausta elämään

pyörryttäviä unelmia
tulitikkuaskin sisällä
elämäni
tässä

Selite: 
jos tajuutte mitä tarkoitan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot