Tuhkan Tyttö.

Runoilija Toshiya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Söin pääni .__O

Hevistä, metallista ja rockista
pitävä synkkä tyttö Helsingistä ~
 

Silmät sidottuna,
kädet kahlittuna,
sukelsi tuhkaan tyttö tuo.

Liikaa samaistui,
sulautui pimeään,
tuskin kukaan häntä löytää sieltä.

Kuoli muistoista,
särkyi sen sielu,
pystynyt ei hän enää lentämään.

Selite: 
klo 23.39 tehty runo. Pahoittelen pientä fonttia, siristäkää silmiänne.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot