k r i s t a l l i k y y n e l e e t

Runoilija Toshiya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Söin pääni .__O

Hevistä, metallista ja rockista
pitävä synkkä tyttö Helsingistä ~
 

Valkoisten lakanoiden välissä
Minä makaan ja huokaan

                      Huudan

                      Kuolen

Silti joku seisoo ovellani
Onko tälläkin kädet
jotka eivät kosketa
vaan lyövät

Koska tahansa hän voi
vain kääntää selkänsä
ja häipyä
Kuiskata hiljaisuudellaan
ettei hän kelpaa
Kertoa poiskääntyneellä selällään
Toivottaa kivun tervetulleeksi

Eläminen ei ole helppoa
mutta siitä selviää
siitä selviää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oho vau. Hieno. Olen ihan melkein sanaton.
Lopusta tulee mielee yksi kirja kun siinä sanottiin jotenkin noin. Hm.
Sinä kirjoitat nätisti. Jotenkin löydän itseni tästäkin.

siitä selviää:) niin kunnes kuolee.
no joo, kyllä mä ymmärrän.

lohduttava ja hieno ja kaunis ja upea ja vau. suosikkeihin.<3.

osaat tyttö kuule kirjottaa, hyvin.

*synttärihalaus*

 

Käyttäjän kaikki runot