A a m u

Runoilija Toshiya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Söin pääni .__O

Hevistä, metallista ja rockista
pitävä synkkä tyttö Helsingistä ~
 

Väsynyt tekemään mitään
jumittunut makaamaan pimeyteen
kaipaus kiskoo kippuraan.
Tuijottaen seinää, kattoa,

      Tyhjyyttä?

Mihin katosikaan se tyttö
joka vannomalla vannoi
voittavansa masennuksen
"Hän lähti".
"Otti lopputilin"
"Kyllästyi."
Miksi et taistele?

       En jaksa.

Et jaksa? En.
Ethän silti luovuta? En.

      Minulla on ikävä

          Minä rakastan

                          Kidun.

     Kärsin.

                    ja silti rakastan.
         Kaipaus kiskoo kippuraan

Selite: 
m e o w ^ ^<br> <br> Surullinen ko olen. </em>
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kirjoitettu todella hienosti. Ulkoasu oli heti ensimmäinen asia, mikä herätti minut lukemaan tämän. Tässä on sitä jotain.
Tuli jotenkin vielä ahdistunut olo. Hienoa. Pidin.

Ei helvetti mitä tekstiä.
Oletko sinä vakoillut minua koko viime kesän, vai eikö tunteeni olekaan uniikkeja? Kirjoitit juuri siitä, mitä minä jouduin kokemaan.
Pidän.
Suosikkeihin.
Ja kiitokset arvostelustasi.

Ihana!! Tälläsii paljon!

Moi! sullakin on runoja täällä! nää sun runot on aivan mahtavia! T Sini (jos et tunnistanu :))

 

Käyttäjän kaikki runot