Kun uni liukuu pois

Runoilija Toshiya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Söin pääni .__O

Hevistä, metallista ja rockista
pitävä synkkä tyttö Helsingistä ~
 


Miksi tyttö aina ummistaa silmänsä,
kääntää katseensa kun joku yrittää katseella koskettaa

Haluaa, eikä halua päästää ketään lähelleen.
Lyövät häntä katseillaan, eleillä, huokauksilla.


Sattuu.

He eivät hymyile, muuten kuin ivallisesti,
He eivät puhu, paitsi takanapäin,
kun he koskettavat, he lyövät.

           Alkaa palella

                                 kun uni liukuu pois.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli aika hyvä, tunnistin tavallaan itseni tästä runosta. Käytät hirveästi erilaisia fontteja ja värejä tehosteena, mikä ei sinänsä häiritse, mutta olis kiva nähdä välillä vähän "värittömämpikin" runo.

 

Käyttäjän kaikki runot