Nimetön

Runoilija Toshiya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Söin pääni .__O

Hevistä, metallista ja rockista
pitävä synkkä tyttö Helsingistä ~
 

Katsothan uudestaan.
Kosketa vielä kerran.

Niin kauan on viime kosketuksesta.

Tahtoisin suudella.
Olisiko se kiellettyä?

Haluaisin vain sinut

Häpesin olemustani,
olit liian ihana.

Hymyillään ujosti, emme me sanoja tarvitse

Taisin rakastua
Et vain tunne samoin.

Katsoit sukkiani ja minua nauratti.

Saisinko sen hetken takaisin?

Selite: 
26.2. Ihanin päivä pitkään aikaan. ...mutta aika sekava tuli tuosta runosta.
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitus... nää on niin ihania nää sun runot :)
soitatko sä jotain soitinta?

tämä sekavuus on aitoa tunnetta ja moni on tuntenut suurinpiirtein samoja ajatuksia ja tunteita kuin tässä runossa. Minulle ainakin palautui monta juttua mieleen!

Ihanaihanaihana!
Suosikkeihin!

Ihana, sukka kohta sai pienen naurun hymähdyksen:)

 

Käyttäjän kaikki runot