Is it so.

Runoilija Toshiya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Söin pääni .__O

Hevistä, metallista ja rockista
pitävä synkkä tyttö Helsingistä ~
 

is it so,
that i can't mourn and miss
in this place.
is it so,
because soon this emptiness
gonna kill me.

Selite: 
o.o Huomauttakaa jos on kirjoitusvirheitä >-<
Kategoria: 
 

Kommentit

Lyhyt ja ytimekäs, itse käytän englantia kuin suomea ja pidän englanninkielisistä runoista...

becausE pisti silmään, siis puuttuu tuo 'e'

Lyhyt ja ytimekäs, itse käytän englantia kuin suomea ja pidän englanninkielisistä runoista...

becausE pisti silmään, siis puuttuu tuo 'e'

Lyhyt ja ytimekäs, itse käytän englantia kuin suomea ja pidän englanninkielisistä runoista...

becausE pisti silmään, siis puuttuu tuo 'e'

 

Käyttäjän kaikki runot