KATU

Runoilija suputti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastunut, mieleltään valaistunut ja ehkäpä hieman aikuistunut.. =) =P
 

Hiljaa kuljen,
yksin valaistulla kadulla.
Nopeasti katoan,
pimeäksi jäänneen kadun kohdalla.
Joku minut löysi ja pian olen taas valasitulla kadulla.
Pian olen luonasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot