Hitaasti

Runoilija suputti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastunut, mieleltään valaistunut ja ehkäpä hieman aikuistunut.. =) =P
 

Riisun edessäsi, hitaasti.
Katseesi harhailee alastomalla vartalollani, hitaasti.
Sinua kohti lähestyn, hitaasti.
Suutelen hartioitasi niskaasi, hitaasti.
Tahdon tämän ajan juoksevan, hitaasti.
Rakkauden palaa ikuisesti, hitaasti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hohhoijaa*** Unille menossa ja huomasin hitaasti tämän..miellyttävän nautittavasti kirjoitettu.
Taidan ajatella unessa hitaasti, koska hän tulee huomenna..vasta..pyh..että aikakin menee joskus hitaasti ;-)
hyvänmielen kiitos*

 

Käyttäjän kaikki runot