Rakkaus viilenee

Runoilija suputti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastunut, mieleltään valaistunut ja ehkäpä hieman aikuistunut.. =) =P
 

Niin liekki sammuu, rakkkaus viilenee.
Askel kohti eri tietä, niin me lähdettiin.

Unohda en koskaan, olithan ensimmäinen.

Uskomattoman rakkauden jäljen jätit sydämeeni.
Niin syvä ja kipeä.
Mutta vahva mä oon.

Selite: 
Melkein viiden vuoden suhde tuli tien päähän.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää syntymäpäivää viilenneestä rakkaudesta huolimatta. Vielä se joskus roimahtaa.

 

Käyttäjän kaikki runot