Pimeyteni

Runoilija suputti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastunut, mieleltään valaistunut ja ehkäpä hieman aikuistunut.. =) =P
 

Pimeyteen on niin helppo kadota.
Tuntea itsensä kauniiksi.
Ihailen katsellen sua. Et koskaan häpeä itseäsi.
Oot oma itsesi.
Noin tunnen vain pimeydessäni.
Oi aurinko sammu jotta voisin elää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot