Fenislintu

Runoilija suputti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastunut, mieleltään valaistunut ja ehkäpä hieman aikuistunut.. =) =P
 

Niin minä tuhkasta nousen, lailla fenislinnun.
Sinä tulellasi minut poltit.
Tietämättä vahvuuttani!

Niin minä tuleksi muutun, lailla fenislinnun.'
Sinua pelottelen ja härnään.
Tietäen heikkoutesi.

Fenislintu. Voimani. Sieluni. Rakkauteni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa kerrontaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot