Viha ja Rakkaus

Runoilija suputti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastunut, mieleltään valaistunut ja ehkäpä hieman aikuistunut.. =) =P
 

Vihaan minä vihaan sinua!
Jokainen soluni huutaa sinua pois minusta!
En tahdo sinua! En tahdo nähdä sinua!
Niin ilkeästi minua kohtelit niin pahasti satutit!

Vaan kohta sanon taas Rakastan.

Olemme Viha ja Rakkaus

Selite: 
Parisuhteet ovat kuin vuoristorata
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot