Vapaa, vain varautuakseni

Runoilija RevoltEye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2013
Viimeksi paikalla: 5.2.2023 21:42

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.10.1997

Runot - Ketjuja, jotka yhdistävät meidät toisiimme.
 
 

Niin pitkään tunteeton,
niin pitkään, että melkein harmittaa.
Silti huoletonna.
Kai ohitin jo sen
vaiheen, jossa kaikkiin
ihastutaan hetkessä.
Kai tajusin, etteivät
ne johtaneet minnekään.
Yksinään nyt,
mutta onnellisena.
Vapaana ajattelemaan,
tarkkailemaan
ja toivomaan!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot