Pysy, veljeni

Runoilija RevoltEye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2013
Viimeksi paikalla: 5.2.2023 21:42

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.10.1997

Runot - Ketjuja, jotka yhdistävät meidät toisiimme.
 
 

Kiiltokuvapoikani kuvissa,
pikkuveli, äkäpussi.
Niin rakastettava
kiukuissaan raivostuttava.
Äänekäs, surukatseinen nappisilmä,
kuin katuvan koiranpennun silmillä katselisit.
Sinut minä tahdon pitää!

Selite: 
Pikkuveli Anttonille
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot