22:22

Runoilija RevoltEye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2013
Viimeksi paikalla: 5.2.2023 21:42

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.10.1997

Runot - Ketjuja, jotka yhdistävät meidät toisiimme.
 
 

Minuutti, sen aavistan,
hiljaisen hetken illan tunnen.
Aina odotan,
numeroita vain.
Taikauskoa,
luulen niin,
ei siis totta lainkaan.
Mutta silloin
voin rukoukseni esittää,
vaikka milloin tahansa muulloinkin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot