Velikullat, sisarkullat

Runoilija RevoltEye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2013
Viimeksi paikalla: 5.2.2023 21:42

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.10.1997

Runot - Ketjuja, jotka yhdistävät meidät toisiimme.
 
 

Lapsen mielin
en osannut aavistaa.
Oli vain
itsestäänselvyys.
Vasta tänä päivänä
saan ilokseni huomata,
kuinka meitä
rakastetaan.
Olemme yhdessä
vanhempiemme valinta,
perhe,
jota Luoja kartutti,
toisillemme tarkoitti,
lapsista aikuisiksi
vartutti, tiemme viitoitti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot