Omaksi onnekseni

Runoilija RevoltEye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2013
Viimeksi paikalla: 5.2.2023 21:42

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.10.1997

Runot - Ketjuja, jotka yhdistävät meidät toisiimme.
 
 

Kai täytyy vain
itse onneni aiheuttaa,
on osattava,
kun kultaakaan ei saa?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot