Nimetön

Runoilija Jäinen Kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003
Viimeksi paikalla: 25.10.2016 22:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.5.1979

Sielussaan aina yksinäinen matkaaja. Onnellisia päiviä tulee ja menee, mutta taakka tuskin koskaan katoaa harteilta.
 

Suru tiiviistyy kylminä kesäöinä
Se käpertyy sydämeen,
tehden kipeää,
saaden vapisemaan.
Jokainen kyynel
vie vain syvemmälle,
hulluuden rajamaille.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin, suoraan suosikkeihin.

Kyyneleittesi sumussa juhlit tänään synttäreitäsi.Onnea. Ilon kyyneleet tänää poskillesi.

niin surullinen ja totta,
kuinka onkaan runosi upea !

Tää oli jotain kaunista<3

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Hulluuden rajamaistakin voi ammentaa hienoja runoja.

Hyvä runo!
Upea runosi,jatka samaan tyyliin...Paljon onnea päivääsi herkkään
 

Käyttäjän kaikki runot