Nimetön

Runoilija Jäinen Kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003
Viimeksi paikalla: 25.10.2016 22:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.5.1979

Sielussaan aina yksinäinen matkaaja. Onnellisia päiviä tulee ja menee, mutta taakka tuskin koskaan katoaa harteilta.
 

Ikävä repii sisintäni.
Välissämme
Satoja kilometrejä
Monta päivää

Minulla vain tuoksusi
Kuvasi ja muistot
Enkä tiedä
Helpottavatko ne oloa
Vaiko pahentavat
Tätä ikävää

Ikävää
Joka voi olla yhtä aikaa
niin suloisen ihanaa
niin sydäntä riipivää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot