Nimetön

Runoilija Jäinen Kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003
Viimeksi paikalla: 25.10.2016 22:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.5.1979

Sielussaan aina yksinäinen matkaaja. Onnellisia päiviä tulee ja menee, mutta taakka tuskin koskaan katoaa harteilta.
 

Olemme eläneet hiljaisuudessa
Sanomatta koskaan mitään suoraan
Kumpikin on vain varonut toista
Pelännyt haavoittuvansa enemmän
Ei ole helppoa raottaa sisimpäänsä
Jos toinen sen nähtyään,
kääntää selkänsä ja lähtee pois.
Mutta olisimmeko vihdoin valmiit
Unohtamaan menneet
Luottamaan toisiimme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot