Anna minun...

Runoilija Jäinen Kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003
Viimeksi paikalla: 25.10.2016 22:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.5.1979

Sielussaan aina yksinäinen matkaaja. Onnellisia päiviä tulee ja menee, mutta taakka tuskin koskaan katoaa harteilta.
 

Kun olet eksynyt elämässäsi
Anna minun tarttua käteesi

Kun olet yksinäinen isossa maailmassa
Anna minun pitää sinua sylissäni

Kun olet surullinen ja sinuun sattuu
Anna minun suudella kyyneleesi pois

Kun maailman kylmyys paleltaa sisintäsi
Anna rakkauteni lämmittää sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän voi osoittaa rakkaalle - tai omille lapsilleen...
Hyvää syntymäpäivää kirjoittajalle!

Kaunis.Todella.

 

Käyttäjän kaikki runot