Tähtiin kirjoitettu

Runoilija Jäinen Kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2003
Viimeksi paikalla: 25.10.2016 22:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.5.1979

Sielussaan aina yksinäinen matkaaja. Onnellisia päiviä tulee ja menee, mutta taakka tuskin koskaan katoaa harteilta.
 

Suudelmasi ensimmäinen nopea hapuileva
Toinen voimakas ja varmatahtoinen
Huulesi tiesivät kohteensa
Kätesi tunsivat reittinsä

Emme harhauttaneet kohtaloa
Se osui kohdallemme
Niin pian ja kipeästi
Jätti meidät suremaan

Vuosien jälkeen
Muistosi ei koskaan haalistunut
Kaipuuni ei lieventynyt
Liekö tarina meistä tähtiin kirjoitettu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot