Vaarana putoaminen

Runoilija Keltainen.

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RUNOUS ON AINA OLLUT HIUKAN LIIKAA MINULLE .

Asun maatilalla ja kirjoitan runoja kun mansikat kypsyvät.
 

Sivu silloin tällöin

salakavalasti

vaihtaa päiväkirjani

kieltä

Liian kauan tässä miedomman talven maassa,
pehmennymme kaikki

Äidinkielinen lapseni
synny pian!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. Kaipuuta usealla tasolla, vai onko sittenkään? Jättää ajatuksille tilaa.

Upea on runosi!

Upea on runosi!

Upea on runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot