Liian aikainen muuttolintu

Runoilija Keltainen.

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RUNOUS ON AINA OLLUT HIUKAN LIIKAA MINULLE .

Asun maatilalla ja kirjoitan runoja kun mansikat kypsyvät.
 

Tuo mies, minun,
aamulla laiturilla
paistoi vielä kevät

Kuinka nopeasti eksyy
takaisin talveen
liian nopealla lentokoneella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pienieleisesti Vaikuttavan tunnepitoinen.

Hyvä.

Pienieleisesti Vaikuttavan tunnepitoinen.

Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot