Arjalaisen rodun ylemmyydestä

Runoilija Keltainen.

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RUNOUS ON AINA OLLUT HIUKAN LIIKAA MINULLE .

Asun maatilalla ja kirjoitan runoja kun mansikat kypsyvät.
 

Ei minulla ole maailmansotaa
tai holokaustia
joista kirjoittaa reflektoivia runoja

Mutta jotain
tässäkin ajassa on

Vuosien päästä
muistammeko suuren kokouksen
joka puhdisti meret
säästi sademetsät

Vai yritämmekö ymmärtää
miten annoimme
kaapata maailman

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aika jäykkä ja poliittinen runoksi, mutta hyviä ajatuksia.

Jäykkyys oli aiheellinen huomautus. Lisäsin ilmavuutta, toivon että toimii paremmin nyt.

 

Käyttäjän kaikki runot