Irrallisista palasista

Runoilija Keltainen.

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RUNOUS ON AINA OLLUT HIUKAN LIIKAA MINULLE .

Asun maatilalla ja kirjoitan runoja kun mansikat kypsyvät.
 

saattoi helposti tietää
ettei yksin pysynyt järjissään

asunto kaatoi seiniä päälle
ja ulkonakin ilma
liian kylmää hengitettäväksi

elämä tuntui koostuvan
irrallisista palasista
hän sängylläni hetkiä sitten,
puhetta vuosien takaisista

toinen puhelimen päässä,
arkipäivässä kanssani

koti joka oli olemassa vain jouluisin
yhtäkkiä suhde ruokaan oli takaisin:
en nähnyt syytä syödä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot