Ansioksenne luettava

Runoilija Keltainen.

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RUNOUS ON AINA OLLUT HIUKAN LIIKAA MINULLE .

Asun maatilalla ja kirjoitan runoja kun mansikat kypsyvät.
 

luonteeltaan erinomainen
saattaa lannistua jos
puhutaan välinpitämättömällä äänensävyllä
mutta muuten kerrassaan häikäisevän tyytyväinen
omiin suorituksiinsa
ei lainkaan pikkutarkka
mikä on hyvä ominaisuus
suhteen pitkäkestoisuutta ajatellen
ja miksei ajateltaisi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot