Antiautio autuus

Runoilija Roosa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.3.2011
Viimeksi paikalla: 26.8.2015 19:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viikot vierivät viimeistä niittiä odotellessa.
Elää, muttei ole läsnä elämässä.

Voisiko olemisen unohtaa, maiseman kääntää ympäri ja kadota sinne, minne edes ristin sielu ei eksyisi?

Toisaalta saarikaan ei ole enää autio, jos menen sinne.

Itsehän olet tiellesi ajautunut, itse itsestäsi irtautunut.

Vetää hiekkaan viivaa perässään
– vuoroveden jälkeen en ole enää olemassa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sielukas monologi

 

Käyttäjän kaikki runot