Irtiotto ikävästä

Runoilija Roosa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.3.2011
Viimeksi paikalla: 26.8.2015 19:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kello lyö lyötyä
epämääräisin tasatunnein
Sohvaperuna uppoaa sohvanrakoon
kaukosäädintäkin syvemmälle

Toivo valuu katolta kaivoon
Onni levinneenä pitkin seiniä
Luojan luoma murenee betonilattialle
Revitty sisus ja kuiva pala kuollutta elämää

Kerrat kaksin katkerampia
Tee Se Itse -syväjäädytys
– Isku vasaralla otsaan
Sydänsiirre juurtuu hiljaa paikoilleen

taas vuoden päästä pilattavaksi

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot