Flow

Runoilija Roosa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.3.2011
Viimeksi paikalla: 26.8.2015 19:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Takaraivoon palannut palo
tekee comebackin
Lapsuudenystävä mustavalkoinen
vetää puoleensa kuin Pariisin turistirysät

Vetäisen erät Chopinia
tavoitteena grazioso
Romantikko 200-vuotias
kääntää vintagekylkeään

Ovet ja ikkunalaudat selällään
aistiavain äärimmilleen viritetty
metronomi kadottaa rytmitajunsa
pulssi siirtyy päälaelle

Hämärtyneet ihmisosat
virtauttavat viimeisille viivoille
kunnes da capo al fine -törmäys
alustaa antaumuksellisen aistienympärysmatkan

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aistikas runo...

flow, todellakin..! pidin tästä runosta hyvin paljon (niin paljon, että lisään sen suosikkeihin) :)

 

Käyttäjän kaikki runot