Oodi onnettomuudessa

Runoilija Roosa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.3.2011
Viimeksi paikalla: 26.8.2015 19:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onni olla sijoiltaan saranoiltaan
Naulata mattoja kiinni lattiaan
Tunkea vihoviimeinen porkkana napaan
Lillua fantasiakuplassaan

Kieroon vääntynyt luontoäiti
liian kiero humoristi
Tietää kaikesta jotakin
mistään ei mitään ymmärrä
Kohtalona sairaalloinen metamorfoosi

Ironinen itkumuuri
Tunnelukkoinen trollitohtori
Kaksinaismoralistien kuningatar
Kaivelee ihmisiä itsestään jäätelökauhalla

– inspiraation iskiessä, kun sille vähiten on aikaa.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot