Taistele

Runoilija runopoika-88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen sen mitä sisälläni tunnen, yleensä. Runoni yleensä kertovat rakkaudesta ja sen mukana tulevista iloista ja suruista.
 

Taistelen rakkaudesta
taistelen siitä mistä välitän
taistelen siitä mihin uskon

Jokaisena hetkenä vain toivon

Se pieni toivon kipinä
saa minut taistelemaan
siitä yhdestä ihmisestä
josta on tullut elämäni

Jokaisella on rajansa
niin myöskin minulla
mutta se mistä
taistelen on enemmän
kuin mikään kuvittelemani raja

Se on rakkautta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeaa kerrontaa

mieli lepää siinä kun sielu on löytänyt paikan, jossa taistella

rakkaus ei tunne sääntöjä. hieno on runosi

Tässä on tosi vahva lataus ja aitoa tunnetta, hieno runo!

tää on rautaa, pidin paljon

Upea Tunne omat runot tässä Hienoa Kerrontaa Hyvä Pidin

 

Käyttäjän kaikki runot