Muutos

Runoilija runopoika-88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen sen mitä sisälläni tunnen, yleensä. Runoni yleensä kertovat rakkaudesta ja sen mukana tulevista iloista ja suruista.
 

Ulkona on kylmä
sydämeni on lämmin
rakkaani sitä lämmittää

ilman häntä oisin
kuin meri ilman kaloja
ilman sisältöä
ilman tarkoitusta

Kun sut löysin
tiesin että oot se oikee
vierelleis vain tahdon
öisin nukahtaen tyynyäni halailen
sinut siihen kuvitellen

nukahtaessain siivet selkääni
saan
ne minut korkealla kuljettaa
pilvissä leijun
liidän yllä pumpuli maiseman

Vaik oisit kaukana
olet silti aina lähelläin
sisällä sydämessäin.

tämä onnen tunne uutta minulle on

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot