Mennyttä

Runoilija runopoika-88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen sen mitä sisälläni tunnen, yleensä. Runoni yleensä kertovat rakkaudesta ja sen mukana tulevista iloista ja suruista.
 

Eräänä talvisena yönä
takapenkiltä katselin
sitä etupenkin tyttöä
silmäni häntä yritti vilkuilla
en hänestä katsettain kyennyt
irroittamaan.

Tapahtui ihme
hän myöskin minuun
silmänsä iski.

Kului vuosi
kului melkein toinenkin
kunnes eräänä päivänä
tää tyttö ilmoitti
ettei enään kykene
tätä suhdetta jatkamaan

Sekosin, kaaduin, kävin pohjalla..
Mutta yhtenäkään eron hetkenä
en hänelle malttiani menettänyt
tahdoin hänelle kaikkea hyvää
tahdon hänelle sitä myös edelleen.

Emme näe tai kuule toisiamme
molemmat jatkavat polkujaan
mutta minä en lakkaa välittämättä

Vaik uuden löytäisinkin
hän on edelleen minulle
se hieno ihminen, jonka tunsin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot