tunne

Runoilija runopoika-88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen sen mitä sisälläni tunnen, yleensä. Runoni yleensä kertovat rakkaudesta ja sen mukana tulevista iloista ja suruista.
 

seison sateessa
nostan katseeni
kohti taivasta
levitän käteni

tunnen kuinka
piskot kasvoni
kostuttaa

Korvissani kaikuu
tuo ukkosen ylväs kaiku
vain valot noi sinertävät
silmissäni välähtelee

Tunnen kuinka
luntoäidin armoilla
voinkin vain olla

mieleni tekee
vain karjahtaa takaisin
saada koko
lähiseutu kaikumaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot