...?

Runoilija Tummanpunainen87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Punapää, joka kokeilee onneaan runojen parissa...
 

Sinuun särki
Sinulta meni järki
Suunnittelit itsemurhaa
Minusta se oli turhaa

Hahmottelit tarkan kaavan
Teit itsellesi haavan
Se vuoti vertasi
Se oli viimeinen kertasi

Nyt minuun särkee
Olit minulle tärkee
Herrani minua johtaa
Toivottavasti tiemme vielä joskus kohtaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen mutta kaunis :)

Ihana ja kohkettava :'(
Kauniisti riimitelty oli jokainen runosi :)
Kävisitkö kommentoimassa minun runojani?

 

Käyttäjän kaikki runot