Nimetön

Runoilija Tummanpunainen87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Punapää, joka kokeilee onneaan runojen parissa...
 

Sydämesi sisältään suurin
Muut eivät siitä piittaa
Ajatuksesi sisällä muurin
Niitä et esille viittaa

Sydämesi aikanaan tointui
Pahoista sanoista muiden
Ajatuksesi sanoiksi sointui
Kohinassa korkeiden puiden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

natsaavat riimit. hyvä kokonaisuus. mä tykkään. :D

Onpa klassisen hyvä ja kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot