Rakkaus

Runoilija Tummanpunainen87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Punapää, joka kokeilee onneaan runojen parissa...
 

Hetken aikaa vain kukoistaa
Saisi viipyä pidempäänkin,
Mutta haluaa antaa itsestään vain hetken huuman
Jälkeensä jättää kaipuun,
surun, kyyneleet...
Tyhjän aukon sydämeen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot