Voisikohan...

Runoilija Tummanpunainen87

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Punapää, joka kokeilee onneaan runojen parissa...
 

Vesi niin viileää ja märkää
Siihen voisi hukuttautua.

Tuli niin kiehtovaa ja polttavaa
Siinä voisi palaa.

Maa niin karkeaa ja tummaa
Siihen voisi hautautua.

Taivas niin lumoava ja pilvinen
Sinne sieluni voisi lentää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoista elementtien läpikäyntiä tässä runossa. kerronta vähän ehkä horjuu, mutta pysyy kuitenkin tukevasti pystyssä ja saattelee lukijan omien tähtien pariin, sinne sielun viereen.

Mä tykkäsin! Tosi paljon. En osaa selittää miks...

olipa kaunis runo, etenkin viimeinen säkeistö <3 tyksin...

Kaunista kerrontaa. Menee ylöspäin kuin spiraali.

Tää on tosi nätti!

Kauniita ovat runosi. :) Koskettavia.

Toivottavasti olet välttänyt nämä houkutukset...

..niinpäh... :)

 

Käyttäjän kaikki runot